Ρουμάνα πήγε στα σύνορα με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο

Ρουμάνα πήγε στα σύνορα με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Ρουμάνα πήγε στα σύνορα με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο
Η εικόνα της όμορφης νεαρής αλλοδαπής που έφτασε στα σύνορα οδηγώντας ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες ήταν εντυπωσιακή, όχι τόσο όμως ώστε να κάνει τους αστυνομικούς του συνοριακού σημείου διέλευσης στους Κήπους του Έβρου να… ξεχάσουν το καθήκον τους!

Τα στοιχεία του αυτοκινήτου ελέγχθηκαν εξονυχιστικά και δεν άργησε να εξακριβωθεί ότι είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Ιταλίας ως όχημα κλεμμένο, απολεσθέν, υπεξαιρεθέν. Έτσι, κατασχέθηκε για να σταλεί στη χώρα προέλευσής του, ενώ η 26χρονη Ρουμάνα που σκόπευε να περάσει στην Τουρκία συνελήφθη.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία άσκησε σε βάρος της δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Κήπων ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης