Γερμανός θα διακινούσε τρία κιλά χασίς στην Χαλκιδική

Γερμανός θα διακινούσε τρία κιλά χασίς στην Χαλκιδική

Ο νεαρός Γερμανός ετοιμαζόταν να «σπρώξει» στην  περιοχή 12 συσκευασίες με τρία κιλά και 53,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλες δυο με 42,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης

Γερμανός θα διακινούσε τρία κιλά χασίς στην Χαλκιδική
Μόνιμος κάτοικος Χαλκιδικής είναι ένας 23χρονος Γερμανός και είχε δικτυωθεί τόσο καλά, ώστε είχε αποκτήσει και «πελατεία» για τις μεγάλες ποσότητες χασίς που είχε στη διάθεσή του! Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν, μεταξύ άλλων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,10 μέτρου που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα.

Ο νεαρός Γερμανός ετοιμαζόταν να «σπρώξει» στην  περιοχή 12 συσκευασίες με τρία κιλά και 53,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλες δυο με 42,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης. Στην κατοχή του οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου κατέσχεσαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** Στο Καλαμπάκι της Δράμας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 20χρονος Έλληνας, όταν έγινε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι του όπου βρέθηκαν ένα χασισόδεντρο και κλώνοι κάνναβης που είχαν αποξηρανθεί, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 520,9 γραμμαρίων, 31 φυσίγγια κρότου και 19 κενές νάιλον συσκευασίες.  Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης