Ληστείες σε καταστήματα σε Αίγιο και Πάτρα

Ληστείες σε καταστήματα σε Αίγιο και Πάτρα

Οι δυο άγνωστοι εισέβαλαν στην ταβέρνα από την πόρτα της κουζίνας και ακινητοποίησαν την 46χρονη ιδιοκτήτρια με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας της χρήματα

Ληστείες σε καταστήματα σε Αίγιο και Πάτρα
Τις εισπράξεις της εβδομάδας περίμεναν να βάλουν στο χέρι οι άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν σε μια ταβέρνα στο Αίγιο και σε ένα παντοπωλείο στην Πάτρα, αργά το βράδυ του Σαββάτου και λήστεψαν τους ιδιοκτήτες τους.

Στην περιοχή των Βαλιμιτίκων του Αιγίου, οι δυο άγνωστοι εισέβαλαν στην ταβέρνα από την πόρτα της κουζίνας και ακινητοποίησαν την 46χρονη ιδιοκτήτρια με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας της χρήματα. Η τρομοκρατημένη γυναίκα τους έδωσε 300 ευρώ, αλλά οι ληστές δεν αρκέστηκαν σε αυτά. Άρπαξαν από το χέρι της το χρυσό δακτυλίδι που φορούσε και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στην Πάτρα, δυο άλλοι άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα παντοπωλείο φορώντας ο ένας κράνος και ο άλλος ολοπρόσωπη κουκούλα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν στον 52χρονο ιδιοκτήτη και τον εξουδετέρωσαν χτυπώντας τον. Στη συνέχεια, άρπαξαν 250 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης