Βέροια: Πήγαν να τον συλλάβουν για ναρκωτικά και βρήκαν και αρχαία

Βέροια: Πήγαν να τον συλλάβουν για ναρκωτικά και βρήκαν και αρχαία

Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του υπόπτου και σε ένα κατάστημα που διατηρεί σε περιοχή της Ημαθίας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα χάλκινο νόμισμα του 4ου αιώνα μ.Χ. και 15 επίσης χάλκινα νομίσματα της Ελληνιστικής και Ρωμαϊκής περιόδου

Βέροια: Πήγαν να τον συλλάβουν για ναρκωτικά και βρήκαν και αρχαία
Εκπλήξεις περίμεναν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, όταν προχώρησαν στη σύλληψη ενός 47χρονου Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις της αρμοδιότητάς τους. Εκτός από όσα περίμεναν, διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του αρχαία νομίσματα και σφαίρες.

Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του υπόπτου και σε ένα κατάστημα που διατηρεί σε περιοχή της Ημαθίας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα χάλκινο νόμισμα του 4ου αιώνα μ.Χ. και 15 επίσης χάλκινα νομίσματα της Ελληνιστικής και Ρωμαϊκής περιόδου, τα οποία έστειλαν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Βέροιας για να εξεταστούν και να εξακριβωθεί η προέλευση και η αξίας τους. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν 23,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 13 σπόροι κάνναβης και 19 ναρκωτικά χάπια, ενώ ο 47χρονος είχε στην κατοχή του και 15 σφαίρες διαμετρήματος των 6,35 χιλιοστών.

Κλείσιμο
 Μάλιστα, στο σε αγρόκτημά του σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν δυο χασισόδεντρα ύψους ενάμισι μέτρου και μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 900 γραμμαρίων που είχε βάλει για αποξήρανση! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 47χρονος, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων, περί ναρκωτικών και περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης