Ηλεία: Έκρυβε μεθαδόνη και ηρωίνη στο αυτοκίνητό του

Ηλεία: Έκρυβε μεθαδόνη και ηρωίνη στο αυτοκίνητό του

Ο δράστης είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,2 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», ένα πλαστικό μπουκάλι με 78,2 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε 77 ναρκωτικά χάπια

Ηλεία: Έκρυβε μεθαδόνη και ηρωίνη στο αυτοκίνητό του
Έβγαλε «λαγό» ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 47χρονος Έλληνας το βράδυ της Παρασκευής στη νέα εθνική οδό Πατρών -Πύργου, στο ύψος της περιοχής Αρετή της Ηλείας.

 Ο δράστης είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,2 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», ένα πλαστικό μπουκάλι με 78,2 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε 77 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού! Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

 *** Έτοιμος να «σπρώξει» στα στέκια τοξικομανών της Ηπείρου ηρωίνη βάρους 32,4 γραμμαρίων ήταν ένας 33χρονος Έλληνας, τα ίχνη του οποίου ακολουθούσαν από την Κέρκυρα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών. Τελικά, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Ηγουμενίτσα, όπου τον συνέλαβαν με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης