Από τέσσερα δενδρύλλια τρύγησε τρία κιλά χασίς!

Από τέσσερα δενδρύλλια τρύγησε τρία κιλά χασίς!

Ο δράστης δεν πρόλαβε να διαθέσει την παραγωγή του, καθώς εντοπίστηκε να περιποιείται τα χασισόδεντρα και συνελήφθη

Από τέσσερα δενδρύλλια τρύγησε τρία κιλά χασίς!
Τα δυόμισι μέτρα είχαν φτάσει σε ύψος τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ένας 58χρονος Έλληνας σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς, με αποτέλεσμα να του αποδώσουν μια σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που ξεπερνάει τα τρία κιλά.

Χάρη στις ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, ο δράστης δεν πρόλαβε να διαθέσει την παραγωγή του, καθώς εντοπίστηκε να περιποιείται τα χασισόδεντρα και συνελήφθη. Στο σπίτι του στην ίδια περιοχή, κατασχέθηκαν οι τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 62 γραμμάρια κάνναβης και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κιλκίς του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Με τις ίδιες κατηγορίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας ένας 56χρονος που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του από αστυνομικούς της Ασφάλειας και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,30 μέτρων, τέσσερις μεταλλικές συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 424 γραμμαρίων και άλλη μια με κομμένα φύλλα κάνναβης, βάρους 232 γραμμαρίων.

*** Παράνομα όπλα έκρυβε δίπλα στα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χανίων ένας 35χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στο σπίτι κατασχέθηκαν δυο πολεμικά τυφέκια, τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής, δυο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης μέσα σε γλάστρες, άλλα δυο δενδρύλλια που βρίσκονταν σε αποξήρανση, μια ζυγαριά ακριβείας και μικροποσότητα χασίς. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χανίων απήγγειλε στον δράστη κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. 

*** Σε ένα αγροτεμάχιο σε παραποτάμια περιοχή στο Λίθινο Ιωαννίνων συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 32χρονος που εντοπίστηκε να καλλιεργεί δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,23 και 1,63 μέτρων. Στην κατοχή του και στο σπίτι του, κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και αποσπάσματα κάνναβης βάρους 59,8 γραμμαρίων. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης