Άρτα: Έστειλε τη φίλη του να παραλάβει δέμα με ηρωίνη

Άρτα: Έστειλε τη φίλη του να παραλάβει δέμα με ηρωίνη

Μία 35χρονη Ελληνίδα εμφανίστηκε στο ΚΤΕΛ για την παραλαβή και συνελήφθη

Άρτα: Έστειλε τη φίλη του να παραλάβει δέμα με ηρωίνη
Ένα ασυνόδευτο δέμα που είχε σταλεί με λεωφορείο στην Άρτα χωρίς να αναφέρει όνομα αποστολέα, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά την αποθήκη των ΚΤΕΛ περιμένοντας να εμφανιστεί αυτός που θα το παραλάμβανε.

Το βράδυ της Παρασκευής παρουσιάστηκε μια 35χρονη Ελληνίδα η οποία παρέλαβε το δέμα και συνελήφθη, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιείχε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 6,28 γραμμαρίων. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι είχε μέσα το δέμα και ότι πήγε να το παραλάβει για λογαριασμό του 35χρονου φίλου της, που συνελήφθη λίγο αργότερα. Και οι δυο οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Ναρκωτικά και κροτίδες μετέφερε ένας 60χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Φαρκαδόνα Τρικάλων. Στην κούτα που είχε μαζί του, βρέθηκαν 40 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 40 κροτίδες και μία συσκευασία με 28 καψύλλια! Ο 60χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και του νόμου περί ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης