Βίντεο: Λιποθύμησε μαθήτρια σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια

Βίντεο: Λιποθύμησε μαθήτρια σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια

Επικράτησε αναστάτωση - Διέκοψε την ομιλία του ο πρωθυπουργός προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί   

Βίντεο: Λιποθύμησε μαθήτρια σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αστόρια
Ο Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα κοντά στους μαθητές του ελληνοαμερικανικού σχολείου της Αστόρια «Άγιος Δημήτριος», στη Νέα Υόρκη. Εκεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μια μαθήτρια, η οποία συμμετείχε στη χορωδία, λιποθύμησε! Για λίγο επικράτησε ένας μικρός πανικός στην αίθουσα, με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αμέσως παρασχέθηκαν στη μαθήτρια οι πρώτες βοήθειες και η μικρή σηκώθηκε κάτω από παρατεταμένο χειροκρότημα, με τον πρωθυπουργό να λέει «συμβαίνουν καμιά φορά αυτά, όλα καλά» και να εύχεται «περαστικά στη συμμαθήτριά σας». H μικρή ήταν τυχερή, αφού όπως θα δείτε, έπεσε πάνω στο αρμόνιο που ήταν τοποθετημένο μπροστά της και κυριολεκτικά το παρέσυρε. 

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:



Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων ότι η γνώση στη σημερινή εποχή αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδιο. Υπογράμμισε ακόμη ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την Ελλάδα, όχι μόνο για το παρελθόν της, αλλά και για το παρόν της, καθώς η χώρα μας στο θέμα των προσφύγων και των μεταναστών αυτή τη στιγμή αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο ομογενειακό σχολείο, στο περιθώριο της συμμετοχής του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης