Άδεια γραφεία και κενές καρέκλες στο Mega

Άδεια γραφεία και κενές καρέκλες στο Mega

Από την Τετάρτη ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού αποτελεί παρελθόν - «Το κανάλι δεν κλείνει» λένε οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν να δουλεύουν

Άδεια γραφεία και κενές καρέκλες στο Mega
Εικόνες που κανείς δεν πίστευε ότι θα αντίκριζε...

Eικόνες που προκαλούν θλίψη, στενοχώρια αλλά και θυμό για το τέλος ενός καναλιού που έγραψε ιστορία. Τα γραφεία του Mega είναι πλέον άδεια, οι υπολογιστές κλειστοί, στις αίθουσες σύνταξης δεν υπάρχει άνθρωπος και οι κρεμάστρες έμειναν εκεί για να θυμίζουν πως μέχρι πριν λίγες μέρες εκεί κρέμονταν τα ρούχα των παρουσιαστών. Αυτή είναι σήμερα η εικόνα του άλλοτε «μεγάλου καναλιού». 

Κλείσιμο
Ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού αποτελεί πλέον παρελθόν και μολονότι το κανάλι δεν έχει κλείσει εφόσον συνεχίζει με τις επαναλήψεις των ψυχαγωγικών εκπομπών, επί της ουσίας μετρά αντίστροφα πριν από το οριστικό κλείσιμο. 

Την Τετάρτη μεταδόθηκε από τη Μαρία Σαράφογλου το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ η πλειοψηφία των εργαζομένων προχώρησε σε επίσχεση εργασίας.



Εργαζόμενοι Mega: Το κανάλι δεν κλείνει 

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Mega που δεν προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας υποστήριξαν πως το κανάλι δεν κλείνει.

Μάλιστα τόνισαν πως, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούν να παλεύουν για να μείνει το κανάλι ανοιχτό.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega:

«Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει επειδή συνάδελφοί μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

To Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδα του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκατ. Ευρώ.

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας.
Ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξή του κρατώντας το Mega ψηλά».




Φωτογραφίες από το άδειο κανάλι















Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης