Τσάκωσαν τσαντάκηδες σε Τρίκαλα και Άρτα

Τσάκωσαν τσαντάκηδες σε Τρίκαλα και Άρτα

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν από την 61χρονη, εντόπισαν το δράστη να τρέχει, τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά

Τσάκωσαν τσαντάκηδες σε Τρίκαλα και Άρτα
Δεν ήταν αρκετά... γρήγορος ο τσαντάκιας που αιφνιδίασε μια γυναίκα σε έναν δρόμο των  Τρικάλων, άρπαξε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν από την 61χρονη, τον εντόπισαν να τρέχει, τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά. 

Η τσάντα παραδόθηκε από τους αστυνομικούς στην ιδιοκτήτριά της με ακέραιο το περιεχόμενό της, ενώ ο 37χρονος Έλληνας δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες επιθέσεις, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κλοπή.

Κλείσιμο
*** Μια άλλη αρπαγή τσάντας που είχε γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στην Άρτα,  εξιχνιάστηκε και αναγνωρίστηκε ένας 41χρονος Έλληνας ως ένας από τους δράστες. Όμως, δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί, ενώ παραμένει άγνωστος ο συνεργός του, μαζί με τον οποίο άρπαξε την τσάντα μιας 70χρονης πεζής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας και αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης