Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας για τετ-α-τετ με τον Αναστασιάδη

Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας για τετ-α-τετ με τον Αναστασιάδη

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό και θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας
 

Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας για τετ-α-τετ με τον Αναστασιάδη
Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου - Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει σήμερα στη Λευκωσία ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β'.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο για σύντομη επίσκεψη, θα παρακαθίσει σε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό και θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.
 

   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης