Ρέθυμνο: Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι μέσα στη νύχτα

Ρέθυμνο: Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι μέσα στη νύχτα

Τις σχέσεις δυο Ελλήνων με κυκλώματα της νύχτας διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, μετά τη σύλληψή τους από άνδρες του Τ.Α.Ε. στο Ρέθυμνο 

Ρέθυμνο: Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι μέσα στη νύχτα
Τις σχέσεις δυο Ελλήνων με κυκλώματα της νύχτας διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, μετά τη σύλληψή τους από άνδρες του Τ.Α.Ε. στο Ρέθυμνο με παράνομο οπλισμό μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μέσα στα ξημερώματα.

Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα, βρήκαν στο εσωτερικό του ένα κανονικό πιστόλι και ένα τύπου μπρελόκ, γεμιστήρες, σφαίρες και 217 μεταλλικά σφαιρίδια. Ο 45χρονος οδηγός και ο 30χρονος συνεπιβάτης συνελήφθησαν, αλλά δεν αποκάλυψαν στην προανάκριση για ποιο λόγο κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοφορίας.

Κλείσιμο
*** Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και δυο νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων να κυκλοφορούν μέρα- μεσημέρι έχοντας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ και μία σιδερογροθιά. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. παρέδωσαν τους δράστες ηλικίας 21 και 24 χρόνων στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν εμπλακεί σε παρανομίες και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης