Τέσσερις συλλήψεις για «μαϊμού» εμπορεύματα στη Χερσόνησο

Τέσσερις συλλήψεις για «μαϊμού» εμπορεύματα στη Χερσόνησο

Γεμάτα με προϊόντα και αξεσουάρ απομιμήσεις, που έφεραν τη φίρμα συγκεκριμένης εταιρείας, ήταν τέσσερα καταστήματα στην περιοχή

Τέσσερις συλλήψεις για «μαϊμού» εμπορεύματα στη Χερσόνησο
Γεμάτα με τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, παπούτσια, καπέλα, είδη ταξιδιού και διάφορα αξεσουάρ, που ήταν απομιμήσεις αλλά έφεραν τις φίρμες συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας, ήταν τέσσερα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου!

Μετά την καταγγελία που έκανε εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της νόμιμης εταιρείας, οι  αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα συγκεκριμένα μαγαζιά και διαπίστωσαν ότι πράγματι διέθεταν προς πώληση τα «μαϊμού» προϊόντα της εν λόγω εταιρείας, τα οποία κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν όπως ορίζει η νομοθεσία.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες των δυο καταστημάτων, μια 50χρονη και έναν 56χρονο, αλλά και τις προσωρινά υπεύθυνες των άλλων δυο ηλικίας 49 και 31 χρόνων ενώ αναζητούν τους ιδιοκτήτες τους. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης