Γιαγιά αγνοούμενης 16χρονης: «Μας βρήκε μεγάλο κακό, έχουμε τρελαθεί»

Γιαγιά αγνοούμενης 16χρονης: «Μας βρήκε μεγάλο κακό, έχουμε τρελαθεί»

Η 16χρονη εξαφανίστηκε στην περιοχή Κουρούτες Αμαρίου, στο Ρέθυμνο και δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάποιο σημάδι ζωής

Γιαγιά αγνοούμενης 16χρονης: «Μας βρήκε μεγάλο κακό, έχουμε τρελαθεί»
Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 16 χρονης που αγνοείται απο χτες το βράδυ, στην περιοχή Κουρούτες Αμαρίου, στο Ρέθυμνο, καθώς δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάποιο σημάδι ζωής.Το ανήλικο κορίτσι που είχε έρθει από την Αμερική για διακοπές εξαφανίστηκε από προσώπου γης χθες το απόγευμα, ενώ έπαιζε με την αδερφή και τις φίλες της. Η γιαγιά της, Μαρία Πλατυρράχου μιλώντας στο protothema.gr κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει στοιχεία στην αστυνομία.

«Είμαι παρά πολύ στενοχωρημένη.Μας βρήκε μεγάλο κακό από το πουθενά.Ψάχνουμε το παιδί από χτες το βράδυ και δεν μπορούμε να το βρούμε. Έχουμε τρελαθεί»
Κλείσιμο
. Όπως λέει η κυρία Πλατυρράχου το κορίτσι είναι υιοθετημένο από την κόρη της και τον άντρα της που παντρεύτηκαν στην Αμερική.

«Η κόρη μου έχει παντρευτεί στην  Αμερική και έχει υιοθετήσει δυο κοριτσάκια.Το ένα είναι 16 ετών το οποίο και αγνοείται και το άλλο είναι 13 ετών . Χτες το απόγευμα έπαιζαν οι δυο αδερφούλες μαζί με αλλά δυο κοριτσάκια του χωριού.Έπαιζαν στα χωράφια και έκοβαν χορταράκια για να ταΐσουν τα πρόβατα. Η μικρότερη αδερφή μαζί με τα άλλα κοριτσάκια γύρισαν στο σπίτι ενώ η άλλη η εγγονή μου δεν ήρθε. Από χτες το βράδυ κλαίω και δεν μπορώ να συνέλθω».

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο χωριό πολλοί είναι εκείνοι, ακόμη και στενοί συγγενείς, που εκτιμούν πως το παιδί έχει αρπαχτεί. Μάλιστα αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρίσκεται κάπου χτυπημένο αφού όπως λένε, «ούτε πηγάδα ούτε φαράγγια ούτε γκρεμοί υπάρχουν εκεί κοντά». 
Αυτή τη στιγμή γονείς και συγγενείς εξετάζονται από την αστυνομία, αλλά και τα αλλά τρία κοριτσάκια που ήταν μαζί με την 16χρονη που αγνοείται από χθες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης