ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Νέο επεισόδιο με ανήλικους μετανάστες στη Μόρια της Λέσβου

Νέο επεισόδιο με ανήλικους μετανάστες στη Μόρια της Λέσβου

Ένας 17χρονος Πακιστανός έγινε στόχος επίθεσης από τέσσερις Αφγανούς μετανάστες, από τους οποίους ο μεγαλύτερος ήταν συνομήλικός του και ο μικρότερος μόλις...  13 χρόνων! 

Νέο επεισόδιο με ανήλικους μετανάστες στη Μόρια της Λέσβου
Λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός Αφγανού από τέσσερις ομοεθνείς του στη Μόρια της Λέσβου, άλλο ένα βίαιο περιστατικό με μετανάστες κινητοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης! Αυτή τη φορά, τόσο οι δράστες όσο και το θύμα ήταν ανήλικοι!

Ένας 17χρονος Πακιστανός έγινε στόχος επίθεσης από τέσσερις Αφγανούς μετανάστες, από τους οποίους ο μεγαλύτερος ήταν συνομήλικός του και ο μικρότερος μόλις...  13 χρόνων! Όλοι μαζί του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια τους και με  αντικείμενα που κρατούσαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Κλείσιμο
Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου συνέλαβαν τους ανήλικους δράστες και τους παρέπεμψαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, κατηγορούμενους για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Όσων οι γονείς βρίσκονται στη Λέσβο, θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης