Κόρινθος: Ζευγάρι τρύγησε πέντε κιλά χασίς από 30 δενδρύλλια

Κόρινθος: Ζευγάρι τρύγησε πέντε κιλά χασίς από 30 δενδρύλλια

Ο 58χρονος άνδρας και η 55χρονη σύζυγός του καλλιεργούσαν στην αυλή τους 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,70 εκατοστών ως 1,8 μέτρου

Κόρινθος: Ζευγάρι τρύγησε πέντε κιλά χασίς από 30 δενδρύλλια
Βαριές κατηγορίες για παραβάσεις του… μισού ποινικού κώδικα αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι χασισοκαλλιεργητών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου και του τμήματος Λουτρακίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων!

Ο 58χρονος άνδρας και η 55χρονη σύζυγός του καλλιεργούσαν στην αυλή τους 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,70 εκατοστών ως 1,8 μέτρου, από τα οποία μάλιστα είχαν τρυγήσει πέντε κιλά και  58 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κλείσιμο
Εκτός αυτών, όμως, είχαν στην κατοχή τους ένα κιλό και 273 γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 30 φυσίγγια πυροβόλου όπλου! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του Τελωνιακού Κώδικα.

*** Στα γεράματα οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ένας χασισοκαλλιεργητής, του οποίου τα ένδεκα δενδρύλλια είχαν φτάσει σε ύψος τα 2,80 μέτρα! Η φυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του 72χρονου σε περιοχή του Δήμου Χανίων και  σε μια αποθήκη κατασχέθηκαν αποσπάσματα κάνναβης που είχε τρυγήσει.

*** Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ένας 46χρονος όταν συνελήφθη στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, προερχόταν από τα τρία δενδρύλλια ύψους ως 1,32 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε σε ένα χώρο έξω από την της κατοικία του. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης