Κρύπτες με χασίς από τη Βουλγαρία σε Ι.Χ. στην Καβάλα

Κρύπτες με χασίς από τη Βουλγαρία σε Ι.Χ. στην Καβάλα

36χρονος παραδέχθηκε στην προανάκριση ότι είχε αγοράσει τις ποσότητες ναρκωτικών από τη Βουλγαρία με σκοπό να τις διακινήσει στην Ελλάδα

Κρύπτες με χασίς από τη Βουλγαρία σε Ι.Χ. στην Καβάλα
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις κρύπτες που καθεμία από αυτές είχε μέσα από μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, είχε φτιάξει στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος σε χωριό της Καβάλας! Δεν υπολόγισε, όμως, ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, είχαν φέρει μαζί τους σκύλο ανιχνευτή.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε τις τέσσερις κρύπτες με τις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 90,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία  ηλεκτρονική ζυγαριά και ο οδηγός συνελήφθη. Στο σπίτι του στις Σέρρες, βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44 γραμμαρίων που επίσης κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Ο 36χρονος παραδέχθηκε στην προανάκριση ότι είχε αγοράσει τις ποσότητες ναρκωτικών από τη Βουλγαρία με σκοπό να τις διακινήσει στην Ελλάδα. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε ένα άλλο χωριό της Καβάλας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 31χρονο όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων. Και αυτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης