Ρέθυμνο: Χασισοφυτεία με 400 δενδρύλλια στον Μυλοπόταμο

Ρέθυμνο: Χασισοφυτεία με 400 δενδρύλλια στον Μυλοπόταμο

Άλλη μια «ορφανή» χασισοφυτεία μεγάλων διαστάσεων εντοπίστηκε από την αστυνομία, αλλά οι καλλιεργητές πρόλαβαν να εξαφανιστούν 

Ρέθυμνο: Χασισοφυτεία με 400 δενδρύλλια στον Μυλοπόταμο
Άλλη μια «ορφανή» χασισοφυτεία μεγάλων διαστάσεων εντοπίστηκε στο πλαίσιο ερευνών που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μυλοποτάμου, αλλά οι καλλιεργητές πρόλαβαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν επί τόπου οι δυνάμεις της Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης που ξεκίνησε με τη συμμετοχή δυνάμεων της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ύστερα από στοιχεία που έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης, εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο καλλιεργούνταν 376 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ υπήρχαν και άλλα 22 αποξηραμένα. 
Ολόκληρη η χασισοφυτεία ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Κλείσιμο

*** Σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του σε χωριό της Ξάνθης καλλιεργούσε 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 εκατοστών ως 1,20 μέτρου ένας 65χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης