Τέσσερις Κινέζοι και τρεις Πακιστανοί έφεραν 10.000 ζευγάρια παπούτσια μαϊμού

Τέσσερις Κινέζοι και τρεις Πακιστανοί έφεραν 10.000 ζευγάρια παπούτσια μαϊμού

Δείτε φωτογραφίες από την αποθήκη στο Κορωπί όπου το κύκλωμα αποθήκευε το εμπόρευμά του

Τέσσερις Κινέζοι και τρεις Πακιστανοί έφεραν 10.000 ζευγάρια παπούτσια μαϊμού
Σπείρα που εισήγαγε στην Ελλάδα και διακινούσε στην αγορά παπούτσια-«μαϊμού» εξάρθρωσε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας επτά άτομα. 

Το κύκλωμα αποτελούνταν από τέσσερις Κινέζους, τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν, και άλλους δύο οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές. 

Κλείσιμο
Η σπείρα είχε ως αποθηκευτική βάση στεγασμένο χώρο στο Κορωπί, όπου και εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες. Κάθε ένας όμως είχε ξεχωριστό ρόλο στη δράση τους.Συγκεκριμένα, τα αρχηγικά μέλη αναλάμβαναν την εισαγωγή στη Χώρα μας, ενώ οι υπόλοιποι ήταν επιφορτισμένοι με την αποθήκευση και στη συνέχεια την διοχέτευση τους, σε καταστήματα και λαϊκές αγορές της Αττικής. Από την έρευνα στον χώρο της αποθήκης βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και στη συνέχεια καταστράφηκαν, 9.952 ζευγάρια παπούτσια. 

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί σημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους συνεχίζεται.  






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης