Πάτρα: Ένοικος έβαλε δεύτερη φωτιά στην ίδια πολυκατοικία

Πάτρα: Ένοικος έβαλε δεύτερη φωτιά στην ίδια πολυκατοικία

Οι ειδικοί του Ανακριτικού τμήματος που ερευνούσαν παράλληλα και την αιτία της πρώτης φωτιάς, η οποία είχε ξεσπάσει στις 20 Ιουνίου, έφτασαν στα ίχνη του 60χρονου που ομολόγησε ότι αυτός προκάλεσε την δεύτερη πυρκαγιά

Πάτρα: Ένοικος έβαλε δεύτερη φωτιά στην ίδια πολυκατοικία
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες οι ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας στην Πάτρα έζησαν στιγμές τρόμου, όταν πυκνός καπνός τύλιξε τα διαμερίσματά τους και χρειάστηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να τα εκκενώσουν! Για τη νέα πυρκαγιά θεωρήθηκε ύποπτος ένας 60χρονος ένοικος της πολυκατοικίας!

Οι ειδικοί του Ανακριτικού τμήματος που ερευνούσαν παράλληλα και την αιτία της πρώτης φωτιάς, η οποία είχε ξεσπάσει στις 20 Ιουνίου, έφτασαν στα ίχνη του 60χρονου που ομολόγησε ότι αυτός προκάλεσε την δεύτερη πυρκαγιά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση και ήδη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη όταν ξέσπασαν φλόγες στο υπόγειο και ο καπνός κάλυψε όλο το κτίριο. Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη απέκλεισε την περιοχή. Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν κλιμακοφόρο όχημα για να κατεβάσουν από τα σπίτια τους επτά ενοίκους, κυρίως ηλικιωμένους, ενώ η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από σκληρές προσπάθειες που κράτησαν πάνω από τρεις ώρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης