Θεσσαλονίκη: Ο εμπορικός Σύλλογος καλεί τις επιχειρήσεις σε μείωση τιμών, ενόψει Europride
Οι διοργανωτές του Εuropride, εκτιμούν ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη περίπου 40.000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο
Να προχωρήσουν σε δελεαστικές προσφορές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Europride (21/6 έως 29/6) καλεί τις επιχειρήσεις ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Εμπορικό Σύλλογο, οι διοργανωτές του Εuropride, που έχει ως στόχο την ανάδειξη των διεκδικήσεων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εκτιμούν ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκηπερίπου 40.000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.
Για τις επιχειρήσεις που θα διενεργήσουν προσφορές ή άλλες προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης, θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».