Πρέβεζα: Προσποιήθηκε την άρρωστη για να κλέψει τη... γραμματέα!

Πρέβεζα: Προσποιήθηκε την άρρωστη για να κλέψει τη... γραμματέα!

Η 45χρονη γυναίκα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο βογκώντας, μέχρι που βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει ένα κινητό και να εξαφανιστεί – Εντοπίστηκε μετά από λίγα λεπτά

Πρέβεζα: Προσποιήθηκε την άρρωστη για να κλέψει τη... γραμματέα!
Βογκώντας και υποφέροντας μπήκε σε ένα ιατρείο στην Πρέβεζα μια τσιγγάνα και κάθισε περιμένοντας τη σειρά της για να την εξετάσει ο γιατρός. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είχε το παραμικρό και απλώς περίμενε να φύγει από το γραφείο της η... γραμματέας του, για να «βουτήξει» το κινητό της και να εξαφανιστεί!

Όμως, η κλοπή έγινε αντιληπτή άμεσα και ειδοποιήθηκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν μετά από ολιγόλεπτες έρευνες να εντοπίσουν την δράστιδα. Η 45χρονη τσιγγάνα παρέδωσε το κινητό και παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που την ανακρίνουν και για άλλες κλοπές πριν την οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενη για κλοπή.

Κλείσιμο
*** Το κινητό ενός ανήλικου παιδιού άρπαξαν με την μέθοδο της απασχόλησης στο Βόλο δύο 18χρονοι Έλληνες και ένας 19χρονος Αλβανός και το πούλησαν σε έναν 18χρονο Αλβανό, έναντι 20 ευρώ! Το 16χρονο θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, που συνέλαβαν τους τρεις δράστες και βρήκαν το κλεμμένο κινητό στην κατοχή του αγοραστή, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Όλοι μαζί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης