Ροδόπη: Οι αγοραστές της ηρωίνης ήταν... αστυνομικοί

Ροδόπη: Οι αγοραστές της ηρωίνης ήταν... αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι για την αγορά 670 γραμμαρίων  ηρωίνης ήρθαν σε επαφή με τους δυο Έλληνες πωλητές, έναν 28χρονο και μια 21χρονη, και έκλεισαν ραντεβού για να τους παραδώσουν τις 15.000 ευρώ που ζητούσαν

Ροδόπη: Οι αγοραστές της ηρωίνης ήταν... αστυνομικοί
Στην πιο... κλασική παγίδα έπεσε ένα ζευγάρι νεαρών από ένα χωριό της Ροδόπης, που πίστεψαν ότι θα έπιαναν την «καλή» πουλώντας τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία είχαν στην κατοχή τους. Όμως, δεν αντιλήφθηκαν ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ήταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι για την αγορά 670 γραμμαρίων  ηρωίνης ήρθαν σε επαφή με τους δυο Έλληνες πωλητές, έναν 28χρονο και μια 21χρονη, και έκλεισαν ραντεβού για να τους παραδώσουν τις 15.000 ευρώ που ζητούσαν. Το ζευγάρι έφτασε στον τόπο της συνάντησης με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και, μόλις παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης και Κομοτηνής.

Κλείσιμο
Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών, βρέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε κοντινή περιοχή βρέθηκε κρυμμένη και μια   συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32,3 γραμμαρίων.

Ο 28χρονος, που έχει συλληφθεί στο παρελθόν για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, οδηγήθηκε μαζί με τη νεαρή σύντροφό του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης