Με άδεια χέρια έφυγαν οι διαρρήκτες του ΑΤΜ

Με άδεια χέρια έφυγαν οι διαρρήκτες του ΑΤΜ

Είχαν δέσει το ΑΤΜ με ιμάντες σε φορτηγό αλλά το μηχάνημα δεν κουνήθηκε… ρούπι και αποφάσισαν να το παραβιάσουν με μια βαριοπούλα

Με άδεια χέρια έφυγαν οι διαρρήκτες του ΑΤΜ
Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους οι επίδοξοι διαρρήκτες που επιχείρησαν να παραβιάσουν με κάθε δυνατό τρόπο το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης ενός τραπεζικού υποκαταστήματος στην κοινότητα Παλιός Άγιος Αθανάσιος στην Πέλλα!

Οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν ένα φορτηγό που είχαν κλέψει από άλλη περιοχή της Πέλλας, για να δέσουν στο πίσω μέρος του το ΑΤΜ με ιμάντες. Όταν, όμως, πάτησαν γκάζι προσπαθώντας να το ξεκολλήσουν από τη θέση του, το μηχάνημα δεν κουνήθηκε… ρούπι και αποφάσισαν να το παραβιάσουν με μια βαριοπούλα! Ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να το διαρρήξουν, όμως, και φοβήθηκαν ότι οι κινήσεις τους θα γίνονταν αντιληπτές.

Κλείσιμο
Έτσι, μπήκαν στο κλεμμένο φορτηγό και έφυγαν με άδεια χέρια. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το όχημα σε μια κοντινή περιοχή και εξαφανίστηκαν, πιθανότατα με άλλο μέσο. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Έδεσσας, ενώ η Σήμανση έκανε «φύλλο και φτερό» το φορτηγό για τυχόν αποτυπώματα και DNA.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης