Ο λαθραίος καπνός αποκάλυψε παράνομα όπλα

Ο λαθραίος καπνός αποκάλυψε παράνομα όπλα

Η νεαρή αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τον καπνό από έναν 74χρονο συγχωριανό της

Ο λαθραίος καπνός αποκάλυψε παράνομα όπλα
Σε άλλους δρόμους οδήγησε τους αστυνομικούς του τμήματος Γυθείου η έρευνα που έκαναν μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι μιας 31χρονης σε κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, όπου βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 406 γραμμαρίων.

Η νεαρή αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τον καπνό από έναν 74χρονο συγχωριανό της, στο σπίτι του οποίου ακολούθησε νέα έρευνα. Εκεί δεν βρέθηκε αδασμολόγητος καπνός, βρέθηκαν όμως δύο πιστόλια το ένα από τα οποία κρότου, τρεις γεμιστήρες, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,08 εκατοστών, 230 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, έξι κροτίδες και δύο θήκες πιστολιού και μαχαιριού!

Κλείσιμο
Τόσο ο ηλικιωμένος, όσο και η «πελάτισσά» του, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, τα είδη πυροτεχνίας.

*** Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη στην Πρέβεζα ένα ανδρόγυνο, ιδιοκτήτες καταστήματος εμπορίας ειδών κυνηγίου και κυνηγετικών όπλων. Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημά τους, διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση 1.900 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, χωρίς να διαθέτουν άδεια εμπορίας. Ο 53χρονος άνδρας και η 49χρονη σύζυγός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης