Πούλησαν ανύπαρκτο φορτηγό με «μαϊμού» αγγελία

Πούλησαν ανύπαρκτο φορτηγό με «μαϊμού» αγγελία

Το θύμα κατέθεσε 200 ευρώ στις 30 Μαΐου και άλλα 420 ευρώ την 1 Ιουνίου, αλλά οι «πωλητές διέκοψαν την επικοινωνία και δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο φορτηγό

Πούλησαν ανύπαρκτο φορτηγό με «μαϊμού» αγγελία
Χάρη στην αποτελεσματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλου, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα ενός από τους απατεώνες που ανήρτησαν στο Ίντερνετ αγγελία «μαϊμού» για την πώληση ενός... ανύπαρκτου φορτηγού και πήραν χρήματα από έναν επίδοξο αγοραστή.

Ο 41χρονος από την Κουκουνάρα Πυλίας επικοινώνησε με το τηλέφωνο που ανέγραφε η αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα για την πώληση ενός τετραξονικού φορτηγού του οποίου υπήρχε και φωτογραφία. Συνεννοήθηκε με τους φερόμενους ως πωλητές να το αγοράσει αντί 12.000 ευρώ και συμφώνησε να καταβάλλει προκαταβολή ύψους 620 ευρώ σε δύο δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσαν.

Κλείσιμο
Το θύμα κατέθεσε 200 ευρώ στις 30 Μαΐου και άλλα 420 ευρώ την 1 Ιουνίου, αλλά οι «πωλητές διέκοψαν την επικοινωνία και δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο φορτηγό. Μετά την καταγγελία του 41χρονου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία ενός 27χρονου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη μέσω Ιντερνετ, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης