Έγκλημα στα Χανιά: Φρικτά βασανιστήρια υπέστη η 88χρονη μέχρι να πεθάνει

Έγκλημα στα Χανιά: Φρικτά βασανιστήρια υπέστη η 88χρονη μέχρι να πεθάνει

Βασανιστικός και αργός ο θάνατος της - Η άτυχη ηλικιωμένη είχε χτυπηθεί στο κεφάλι -Της έφραξαν το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει



Έγκλημα στα Χανιά: Φρικτά βασανιστήρια υπέστη η 88χρονη μέχρι να πεθάνει
Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφορικά με τον θάνατο της 88χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Χώρα Χανίων, καθώς όπως όλα δείχνουν η άτυχη γυναίκα βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που έκανε ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο θάνατος της γυναίκας επήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών καθώς ο δράστης ή δράστες, της έφραξαν το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να αναπνεύσει. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που μίλησε στο ekriti.gr αυτό το οποίο συνέβη στην άτυχη γυναίκα είχες διάρκεια καθώς όπως λέει, αυτά δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η άτυχη ηλικιωμένη, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χτυπηθεί στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ χαρακτηριστικό είναι το χτύπημα που φέρει στο ένα της μάτι.

Η 88χρονη προσπάθησε όπως λέει ο ιατροδικαστής να αμυνθεί ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο κ. Παπαδομανωλάκης αναφέρει επίσης ότι η γυναίκα δεν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Αναφορικά με το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για βραδινές ώρες του Σαββάτου. 

Πηγή: www.ekriti.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης