Κομοτηνή: Ανήλικοι «Νέρωνες» πυρπόλησαν 32 κάδους απορριμμάτων!

Κομοτηνή: Ανήλικοι «Νέρωνες» πυρπόλησαν 32 κάδους απορριμμάτων!

Επί επτά μήνες η ομάδα τεσσάρων νεαρών προκαλούσαν μεγάλες ζημιές στον δήμο και... ασφυκτική ατμόσφαιρα για τους κατοίκους της πόλης

Κομοτηνή: Ανήλικοι «Νέρωνες» πυρπόλησαν 32 κάδους απορριμμάτων!
Μεγάλες ζημιές στον Δήμο της Κομοτηνής και... ασφυκτική ατμόσφαιρα για τους κατοίκους της πόλης, προκαλούσε επί επτά μήνες μια ομάδα τεσσάρων νεαρών εμπρηστών που είχαν παραδώσει στο πυρ 32 κάδους απορριμμάτων από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως τον περασμένο Απρίλιο!

Τρεις από τους «Νέρωνες» της Κομοτηνής είναι ανήλικοι -όλοι ηλικίας 17 χρόνων- και ένας είναι 18χρονος. Η πλήρης εξιχνίαση της πύρινης δράσης τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., είχε δρομολογηθεί από το βράδυ της Μ. Δευτέρας 26 Απριλίου, όταν είχε συλληφθεί ένας από τους 17χρονους που είχε πυρπολήσει δύο κάδους απορριμμάτων.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των τριών συνεργών του, που είχαν βάλει φωτιά σε 32 κάδους με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμούς κατά συρροή και διακεκριμένες φθορές, η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Ωστόσο, τα κίνητρα των... φλογερών επιδρομών τους δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης