Η φέτα της Δέλτα στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Η φέτα της Δέλτα στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Η «ΔΕΛΤΑ Μικρά Τυροκομεία» βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το SuperiorTasteAward 2016 με 3 Χρυσά Αστέρια, από κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες, σε διεθνή διαγωνισμό 

Η φέτα της Δέλτα στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Η φέτα «ΔΕΛΤΑ Μικρά Τυροκομεία» έλαβε την κορυφαία διάκριση, το Κρυστάλλινο Βραβείο -CrystalAward- από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi, International Taste & Quality Institute).

Η διάκριση αυτή, που αναγνωρίζει τη φέτα «ΔΕΛΤΑ Μικρά Τυροκομεία» 
Κλείσιμο
ως την κορυφαία φέτα σε διεθνές επίπεδο, ήρθε ως αποτέλεσμα της βράβευσής της, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το SuperiorTasteAward 2016 με 3 Χρυσά Αστέρια.

Κορυφαίοι σεφ και γευσιγνώστες που αποτελούν την κριτική επιτροπή του θεσμού, ξεχωρίζουν και βραβεύουν την ποιότητα και τη γεύση τροφίμων από όλο τον κόσμο.

Η φέτα σε άλμη ΜΙΚΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ της ΔΕΛΤΑ είναι το μόνο ελληνικό τυροκομικό προϊόν που λαμβάνει αυτή τη διάκριση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την εξαιρετική ποιότητα και διαχρονική σταθερότητα στη γεύση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης