Βρήκαν εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στη Σάμο

Βρήκαν εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στη Σάμο

Ο νεαρός είχε εγκαταστήσει ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια χασισόδεντρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του

Βρήκαν εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στη Σάμο
Χασίς δικής του παραγωγής με την υδροπονική μέθοδο προόριζε για διάθεση σε χρήστες της Σάμου ένας νεαρός, που είχε εγκαταστήσει ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια χασισόδεντρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του.

Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, έγινε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 24χρονου στο Πυθαγόρειο, όπου κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας από τέσσερις λαμπτήρες, μία πρίζα με χρονοδιακόπτη, έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα και ένα θερμοστάτη, με τον οποίο καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών.

Κλείσιμο
Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 197 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας μεταλλικός τρίφτης και 140 ευρώ. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** Τέσσερα γραμμάρια ηρωίνης, τρία γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 23 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα πλαστικό καπάκι από στυλό που χρησιμοποιούσε ως… δοσομετρητή για την ηρωίνη και τρία μεταλλικά εργαλεία με ίχνη ηρωίνης ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο σπίτι ενός νεαρού στο Τραγανό Ηλείας. Ο 28χρονος Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης