Ξάφρισε γριούλα την ώρα που της πουλούσε… ψάρια!

Ξάφρισε γριούλα την ώρα που της πουλούσε… ψάρια!

Το πορτοφόλι της ηλικιωμένης, στο σπίτι της οποίας στο Βόλο πήγε για να πουλήσει ψάρια, «γυάλισε» στο μάτι ενός 37χρονου που σκέφτηκε να… ψαρέψει το περιεχόμενό του

Ξάφρισε γριούλα την ώρα που της πουλούσε… ψάρια!
Το πορτοφόλι της ηλικιωμένης, στο σπίτι της οποίας στο Βόλο πήγε για να πουλήσει ψάρια, «γυάλισε» στο μάτι ενός 37χρονου που σκέφτηκε να… ψαρέψει το περιεχόμενό του. Τη στιγμή που η ανυποψίαστη 80χρονη δεν πρόσεχε, «βούτηξε» από μέσα 350 ευρώ!

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι οι οικονομίες της είχαν κάνει φτερά, όταν ο πλανόδιος ψαράς είχε ήδη φύγει. Ωστόσο, ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και αποδόθηκαν στην 80χρονη, ενώ ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Κλείσιμο
*** Το κατάστημα ένδυσης ενός 31χρονου στη Λάρισα διέρρηξε ένας 36χρονος και άρπαξε 300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Όμως, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας και αποκαλύφθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να διαρρήξει άλλο ένα παρόμοιο κατάστημα ενός 26χρονου, μαζί με έναν συνεργό του που παραμένει άγνωστος.

*** Βρήκε ξεκλείδωτη την είσοδο του σπιτιού μιας 43χρονης στο Βόλο ένας 35χρονος και μπήκε μέσα σαν… κύριος! Άρπαξε την τσάντα της που100 ευρώ, δύο κινητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και έφυγε. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση.

*** Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα εμπορικό κατάστημα στον Τύρναβο ένας 41χρονος, αλλά είδε απασχολημένη τον 42χρονο ιδιοκτήτη και άρπαξε το πορτοφόλι του που είχε μέσα 540 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το πορτοφόλι στο νόμιμο δικαιούχο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης