Πάτρα: Και σε άλλη γυναίκα είχε επιτεθεί ο νεαρός χούλιγκαν

Πάτρα: Και σε άλλη γυναίκα είχε επιτεθεί ο νεαρός χούλιγκαν

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος Έλληνας επιτέθηκε σε μια γυναίκα και τη χτύπησε για να τη ληστέψει

Πάτρα: Και σε άλλη γυναίκα είχε επιτεθεί ο νεαρός χούλιγκαν
Σεσημασμένος χούλιγκαν και κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και αθλητική βία, είναι ο 29χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Πάτρα όταν επιτέθηκε σε μια νεαρή γυναίκα και τη χτύπησε για να τη ληστέψει. Όπως αποδείχθηκε, είχε κάνει το ίδιο σε άλλη μια νεαρή!

Παρά την αντίσταση που προέβαλλε ο 29χρονος απωθώντας τους αστυνομικούς και την προσπάθειά του να τους ξεφύγει, τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες. Λίγο νωρίτερα, είχε χτυπήσει με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα μια 20χρονη κοπέλα μόλις την είδε να βάζει το κλειδί της στην πόρτα της πολυκατοικίας της στο κέντρο της Πάτρας και είχε αρπάξει το κινητό της και το πορτοφόλι της με μικρό χρηματικό. Η ελαφρά τραυματισμένη 20χρονη έδωσε σαφή περιγραφή του στους αστυνομικούς που δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. 

Κλείσιμο
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, πριν από ένα μήνα, ο 29χρονος δράστης είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε μια 22χρονη στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της και είχε αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη ένα κινητό το οποίο κατέσχεσαν ως προϊόν κλοπής. ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστείες και αντίσταση και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης