Κέρκυρα: Βρήκαν τους κλέφτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Κέρκυρα: Βρήκαν τους κλέφτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Η υπόθεση διερευνάται ακόμη για να εξακριβωθεί αν στη συγκεκριμένη διάρρηξη συμμετείχαν οι άλλοι δυο ή κάποιοι άλλοι

Κέρκυρα: Βρήκαν τους κλέφτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
Η εξιχνίαση της διάρρηξης που είχε γίνει την Μεγάλη Παρασκευή σε ένα σπίτι στην πόλη της Κέρκυρας οδήγησε τους άνδρες της Ασφαλείας στον εντοπισμό των τριών δραστών που, όπως αποδείχθηκε, κρύβονταν πίσω και από την παραβίαση του χρηματοκιβωτίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
πριν από οκτώ μήνες!

Κλείσιμο
Αρχικά, οι τρεις Έλληνες ηλικίας 40, 37 και 23 χρόνων ταυτοποιήθηκαν για τη μεγάλη κλοπή μετρητών ύψους 35.000 ευρώ, πλήθους δολαρίων και αγγλικών λιρών και χρυσαφικών μεγάλης αξίας από το σπίτι. Κατά την διάρκεια των ερευνών στην κατοικία του 40χρονου βρέθηκαν 7.390 ευρώ και αρκετά ξένα νομίσματα, μαζί με έναν χρησιμοποιημένο τροχό κοπής μετάλλου και άλλα αντικείμενα.

Αυτός ο τροχός έκανε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν την εμπλοκή του 40χρονου στη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου του Ταμείου, που είχε γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου του 2015. Τότε, είχαν κλαπεί περίπου 16.000 ευρώ και παρακαταθήκες.

Η υπόθεση διερευνάται ακόμη για να εξακριβωθεί αν στη συγκεκριμένη διάρρηξη συμμετείχαν οι άλλοι δυο ή κάποιοι άλλοι. Στο μεταξύ, η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης