Ληστής ηλικιωμένου έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!

Ληστής ηλικιωμένου έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!

Μούσκεμα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας Βούλγαρος κακοποιός που λήστεψε έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Ληστής ηλικιωμένου έπεσε σε αρδευτικό κανάλι!
Μούσκεμα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας Βούλγαρος κακοποιός που λήστεψε έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας! Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και «βούτηξε» σε ένα αρδευτικό κανάλι!

Ο 38χρονος αλλοδαπός εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του 78χρονου για να τρυπώσει στο σπίτι του και να αρχίσει να ψάχνει για χρήματα. Όμως, ο ηλικιωμένος επέστρεψε και ο εισβολέας τον ακινητοποίησε χτυπώντας τον με γροθιές! Έτσι, κατάφερε να του αρπάξει 1.500 ευρώ και να τραπεί σε φυγή με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Ο 78χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη. 

Κλείσιμο
Όμως, λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητό του βρέθηκε μισοβυθισμένο σε ένα αρδευτικό κανάλι όπου είχε πέσει όταν ο Βούλγαρος οδηγός έχασε τον έλεγχο! Ο αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει, αλλά εντοπίστηκε αμέσως, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ από τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκε μόνο ένα μέρος το οποίο αποδόθηκε στον ηλικιωμένο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης