Βίντεο: Αστυνομικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Αστυνομικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως καταγγέλλουν όποιος ένστολος χάνει τη ζωή του πριν τα 52 έτη του, η χήρα του με το νέο ασφαλιστικό δεν θα δικαιούται σύνταξη

Βίντεο: Αστυνομικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Σε κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου προχώρησαν λίγο πριν τις 8 το πρωί αστυνομικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό που συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή.

Αφού ανάρτησαν ένα πανό διαμαρτυρίας, παρέμειναν στο κτήριο για μερικά λεπτά.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια συνέχισαν τη διαμαρτυρίας του έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας ότι «θα είμαστε εδώ μέχρι την ανατροπή του ασφαλιστικού».

Όπως εξήγησαν ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος και ο πρόεδρο της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος με τις διατάξεις του ασφαλιστικού όποιος ένστολος χάνει τη ζωή του πριν τα 52 έτη του, η χήρα του δεν θα δικαιούται σύνταξη.














Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ «είναι σαν να λέμε στον αστυνομικό μην κυνηγάς το έγκλημα γιατί θα πεινάσει η οικογένειά σου».




Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Αστυνομικών Υπαλλήλων για το νέο ασφαλιστικό

Η Κυβέρνηση, βασιζόμενη στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία των βουλευτών των κυβερνητικών εταίρων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΑΝ.ΕΛ., προωθεί με συνοπτικές διαδικασίες την ψήφιση του νομοσχεδίου-λαίλαπα για το «ασφαλιστικό», το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου 2016.

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, σε μια ύστατη προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων μας είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενώ όμοια θα ακολουθήσει αύριο στη Βουλή με εκπροσώπους των ΑΝ.ΕΛ., των δυο κομμάτων που έχουν ήδη ταχθεί υπέρ της ψήφισης των γνωστών σε όλους σας επιζήμιων ασφαλιστικών διατάξεων.

Κατά τις συναντήσεις αυτές, όπως πράξαμε έως σήμερα με όλα τα πολιτικά κόμματα, καταστήσαμε σαφείς τις θέσεις μας και ζητήσαμε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Επειδή τα ψέματα τελείωσαν και επειδή πάνω από τους αριθμούς και τα Μνημόνια ήταν, είναι και θα είναι ο Άνθρωπος και εν προκειμένω ο Έλληνας Αστυνομικός, σας ΚΑΛΟΥΜΕ σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα προκειμένου να εκδηλώσουμε άμεσα τις δέουσες αντιδράσεις μας σε όλη την επικράτεια.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για να αποτρέψουμε την ασφαλιστική λαίλαπα, πείθοντας τους κυβερνητικούς εταίρους και την Κυβέρνηση ότι το λειτούργημα του Αστυνομικού είναι σκανδαλωδώς απαράδεκτο, να τίθεται στη ζυγαριά των «θεσμών», δήθεν για το καλό των εργαζομένων και της χώρας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας έτσι όπως έχουν διατυπωθεί στο ΥΠΟΜΝΗΜΑ που έχουμε υποβάλλει αρμοδίως.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!
Δώστε λύσεις !!!



Η δήλωση στο Facebook του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης