Αλλοδαποί «θεριακλήδες» άδειασαν κατάστημα στα Χανιά

Αλλοδαποί «θεριακλήδες» άδειασαν κατάστημα στα Χανιά

Οι διαρρήκτες έκλεψαν εμπορεύματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 30.000 ευρώ

Αλλοδαποί «θεριακλήδες» άδειασαν κατάστημα στα Χανιά
Τρεις αλλοδαποί ένωσαν τις δυνάμεις τους στα Χανιά, για να λεηλατήσουν το κατάστημα ενός 29χρονου Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου! Οι διαρρήκτες έκλεψαν εμπορεύματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.

Η διάρρηξη είχε γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου του Λαζάρου και, μεταξύ άλλων, οι… «θεριακλήδες» δράστες είχαν αρπάξει από το μαγαζί περισσότερα από 10.000 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών. Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν την υπόθεση και ανακάλυψαν ότι «εγκέφαλος» ήταν ένας 29χρονος Σύρος. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν 3.506 πακέτα τσιγάρων και 540 πακέτα καπνού που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά των κλοπιμαίων.

Κλείσιμο
Ο αλλοδαπός αποκάλυψε την ταυτότητα των δυο συνεργών του και φυσικών αυτουργών της κλοπής, δυο Αλβανών ηλικίας 24 και 27 χρόνων. Κανείς τους δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης