Άλλα 22 κιλά χασίς ξέβρασε η θάλασσα στην Κέρκυρα

Άλλα 22 κιλά χασίς ξέβρασε η θάλασσα στην Κέρκυρα

Άλλα έξι δέματα που περιείχαν δύο κιλά και 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν στην παραλία «Αλμυρός»

Άλλα 22 κιλά χασίς ξέβρασε η θάλασσα στην Κέρκυρα
Τελειωμό δεν έχουν τα δέματα με το χασίς που είχε αρχίσει να ξεβράζει η θάλασσα στις 11 Απριλίου νότια της Κέρκυρας και βόρεια της νήσου Οθωνών! Άλλα έξι δέματα που περιείχαν δύο κιλά και 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν στην παραλία “Αλμυρός” Κέρκυρας, ανεβάζοντας το βάρος των συνολικών ευρημάτων σε 573 κιλά και 455 γραμμάρια!

Αστυνομικοί του τμήματος Εσπερίων εντόπισαν στην ακτή τα έξι δέματα που ήταν  ποτισμένα με θαλασσινό νερό και ειδοποίησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής που τα παρέλαβαν και τα ζύγισαν. Η ποσότητα των ναρκωτικών μεταφέρθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο που διενεργεί την προανάκριση και, από τον τρόπο συσκευασίας των δεμάτων, διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από το ίδιο φορτίο με τα προηγούμενα.

Κλείσιμο
Ήταν μεσημέρι Παρασκευής, όταν το Λιμενικό ενημερώθηκε για ένα φουσκωτό σκάφος μεγάλης ιπποδύναμης με δύο επιβάτες που κατευθύνθηκε προς την Κέρκυρα ή την Αλβανία, αφού δεν κατάφερε να ξεφορτώσει στην Ιταλία τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που μετέφερε. Τα πλωτά περιπολικά που ξεκίνησαν έρευνα στη θαλάσσια περιοχή των Διαπόντιων νήσων, εντόπισαν αρχικά έναν σάκο με 48 κιλά χασίς και λίγες ώρες αργότερα άλλα τέσσερα δέματα με 30 κιλά χασίς. 

Τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 15 Απριλίου, οι λιμενικοί βρήκαν 19 σάκους με 253 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 446 κιλών, κρυμμένους στη θέση Ηλιοβασίλεμα στους Οθωνούς. Τέλος, οι αστυνομικοί του τμήματος Εσπερίων είχαν ανακαλύψει, πάλι στην παραλία “Αλμυρός”, ένα σάκο με 22 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 26 κιλών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης