Βούλγαρος έφερε ηρωίνη και χασίς από την πατρίδα του

Βούλγαρος έφερε ηρωίνη και χασίς από την πατρίδα του

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Βούλγαρος έφερε ηρωίνη και χασίς από την πατρίδα του
Μια από τις πινακίδες χιλιομετρικής σήμανσης της εθνικής οδού Σερρών – Προμαχώνα χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» για να κρύβει τα ναρκωτικά που εισήγε από την πατρίδα του ώστε να τα παραλάβουν οι συνεργοί του, ένας 59χρονος Βούλγαρος.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του, τον είδαν να σταματάει με το αυτοκίνητό του και να κρύβει δυο συσκευασίες με ναρκωτικά. Αμέσως τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στη μια συσκευασία υπήρχαν 318 γραμμάρια ηρωίνης και στην άλλη 414 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κλείσιμο
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα με οποίο τα μετέφερε ο 59χρονος και δυο κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

«Σκληρά» ναρκωτικά διακινούσε στην Κέρκυρα ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του 20χρονου άνδρα και της 22χρονης φίλης του, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, κατασχέθηκαν 45 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης και 340 ευρώ.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης