Ο τουρίστας ξάφριζε... τουρίστες στη Χερσόνησο!

Ο τουρίστας ξάφριζε... τουρίστες στη Χερσόνησο!

Βέλγος τουρίστας είχε μπει σε δωμάτια άλλων τουριστών σε ξενοδοχεία και άρπαζε πολύτιμα αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές

Ο τουρίστας ξάφριζε... τουρίστες στη Χερσόνησο!
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύαζε ένας Βέλγος τουρίστας που έκανε διακοπές σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, πριν από σχεδόν δυο χρόνια! Στο διάστημα της διαμονής του σε ένα ξενοδοχείο, φρόντιζε να τρυπώνει στα δωμάτια άλλων τουριστών και να τους ξαφρίζει!

Η έρευνα που διενεργούσε το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, οδήγησε στα ίχνη του  52χρονου Βέλγου που δρούσε τον Σεπτέμβριο του 2014. Αρχικά, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη του δωματίου μιας 36χρονης Τσέχας από το οποίο ο άγνωστος -τότε- δράστης είχε αρπάξει έναν υπολογιστή, ένα κόσμημα, κινητά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Κλείσιμο
Στην πορεία της προανάκρισης, προέκυψε ότι ο ίδιος δράστης είχε διαρρήξει το ίδιο διάστημα και το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ένας 62χρονος συμπατριώτης του και είχε κλέψει χρήματα κοσμήματα, δυο φωτογραφικές μηχανές, έναν φορητό υπολογιστή, ένα MP3, ένα κινητό, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.700 ευρώ! Σε βάρος του 52χρονου Βέλγου «ποντικού» σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Σε άλλη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου ένας 26χρονος Έλληνας ο οποίος εισέβαλε στην αποθήκη ενός 61χρονου για να κλέψει αλλά έγινε αντιληπτός. Στην προανάκριση αποκαλυφθηκε ότι νωρίτερα είχε διαρρήξει και το σπίτι ενός 66χρονου και είχε αρπάξει 2.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης