Ήπειρος: Αλβανός είχε κλέψει γερανό για να μεταφέρει τα... κλοπιμαία

Ήπειρος: Αλβανός είχε κλέψει γερανό για να μεταφέρει τα... κλοπιμαία

Στον 24χρονο είχε απαγορευθεί η διέλευση από εδάφη χωρών που εντάσσονται στη ζώνη Σένγκεν

Ήπειρος: Αλβανός είχε κλέψει γερανό για να μεταφέρει τα... κλοπιμαία
Όσο προχωρά η προανάκριση, τόσο βγαίνει στο φως η παράνομη δραστηριότητα του 24χρονου Αλβανού που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας μετά από δυο κλοπές που είχε διαπράξει και αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και μάλιστα ήταν καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος σε έδαφος Schengen.

Στο διάστημα από τις 7 Απριλίου ως μια ημέρα πριν από τη σύλληψή του, ο 24χρονος είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην κοινότητα Παραπόταμος της Θεσπρωτίας και, αφού προκάλεσε εκτεταμένες φθορές, έκλεψε διάφορα είδη ρουχισμού τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Κλείσιμο
Ο 24χρονος δράστης είχε εντοπιστεί να κινείται πεζός, φορτωμένος με διάφορα ρούχα και άλλα αντικείμενα που είχε αρπάξει από ένα σπίτι στην ίδια περιοχή του Παρακάλαμου Θεσπρωτίας. Για να μεταφέρει τα κλοπιμαία, είχε κλέψει από την ίδια περιοχή ένα φορτηγό με γερανό που όμως έμεινε από βλάβη στην περιοχή Μαυρούδι και το εγκατέλειψε. Ο εισαγγελέας που του άσκησε δίωξη για κλοπές, κίνησε και τις διαδικασίες για την διοικητική του απέλαση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης