Δυο συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Κρήτη

Δυο συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Κρήτη

Ο 44χρονος Ρουμάνος είχε στην κατοχή του 400 γραμμάρια καπνού - Στο Λασίθι 39χρονος Έλληνας είχε πάνω του αφορολόγητο καπνό βάρους 420 γραμμαρίων

Δυο συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Κρήτη
Κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς ένας 44χρονος Ρουμάνος που οδηγούσε μια μοτοσικλέτα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο, από τον οποίο βρέθηκε στην κατοχή του λαθραίος καπνός.

Η σακούλα με τα 400 γραμμάρια καπνού δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκε για να σταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου, όπου θα υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Κλείσιμο
*** Με την ίδια κατηγορία προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ένας 39χρονος Έλληνας που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στην κατοχή του κατασχέθηκε καπνός βάρους 420 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και εστάλη του Τελωνείο Αγίου Νικολάου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης