Πάτρα: Ανήλικοι διέρρηξαν όχημα και έκλεψαν χρυσαφικά

Πάτρα: Ανήλικοι διέρρηξαν όχημα και έκλεψαν χρυσαφικά

Η διάρρηξη έγινε μέρα-μεσημέρι και οι άνδρες της Άμεσης Δράσης εντόπισαν αμέσως τους δύο 15χρονους δράστες

Πάτρα: Ανήλικοι διέρρηξαν όχημα και έκλεψαν χρυσαφικά
Ούτε βήμα δεν πρόλαβαν να κάνουν τα δυο ανήλικα παιδιά που έσπασαν μέρα- μεσημέρι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πάτρα και άρπαξαν τιμαλφή που ο κάτοχός του είχε αφήσει σε εμφανές σημείο!

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τους δύο 15χρονους δράστες που είχαν κλέψει μία χρυσή και μια ασημένια αλυσίδα, τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία. Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών υποβλήθηκε δικογραφία και σε βάρος των γονιών τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Κλείσιμο
*** Μπήκε ως πελάτισσα σε ένα κατάστημα ειδών ένδυσης στο Ηράκλειο και πήγε να φύγει ντυμένη… διαφορετικά μια 28χρονη Ουκρανή! Η 26χρονη υπεύθυνη του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι προσπαθούσε να φύγει χωρίς να πληρώσει τα αξίας 76,95 ευρώ ρούχα που φορούσε και κάλεσε αστυνομικούς. 

Οι άνδρες της Ασφαλείας υποχρέωσαν την 28χρονη να παραδώσει τα κλεμμένα ρούχα, ενώ στην κατοχή της βρήκαν και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης