Δράμα: Απατεώνες απέσπασαν 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Δράμα: Απατεώνες απέσπασαν 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Η 72χρονη γυναίκα δεν υποψιάστηκε ότι θα την εξαπατούσαν και έπεσε στη γνωστή παγίδα του «τροχαίου»

Δράμα: Απατεώνες απέσπασαν 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Ούτε οι ίδιοι οι απατεώνες που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με μια ηλικιωμένη στη Δράμα και της ζήτησαν χρήματα για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες η αδελφή της, που τάχα προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, δεν θα περίμεναν ότι θα… γέμιζαν τόσο πολύ τις τσέπες τους!

Μέσα στην ταραχή της, η 72χρονη γυναίκα δεν υποψιάστηκε ότι θα την εξαπατούσαν και δέχθηκε να συναντηθεί μαζί τους για να τους δώσει τα 10.000 ευρώ (!) που ζήτησαν! Στη συνάντηση εμφανίστηκε ένας από τους δράστες, ο οποίος παρέλαβε τα χρήματα και έγινε καπνός. Η Ασφάλεια Δράμας διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους τουλάχιστον δύο άγνωστους απατεώνες.

Κλείσιμο
*** Δεν στάθηκαν, όμως, το ίδιο τυχεροί ένας 45χρονος άνδρας και μία 44χρονη γυναίκα που πήγαν στο σπίτι μιας 83χρονης γυναίκας στην περιοχή Ζωοδόχο των Ιωαννίνων και προσπάθησαν να της αποσπάσουν χρήματα με το πρόσχημα ότι ο εγγονός της είχε οφειλές στην εφορία.

Για κακή τους τύχη, πριν παραλάβουν χρήματα από την ανυποψίαστη ηλικιωμένη, τους αντιλήφθηκε ο γιός της και τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Όμως, εκείνος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τον έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δράστες και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα απάτης που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης