Εξιχνίασαν τρεις κλοπές και ερευνούν κι άλλες

Εξιχνίασαν τρεις κλοπές και ερευνούν κι άλλες

Άρπαζαν χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου

Εξιχνίασαν τρεις κλοπές και ερευνούν κι άλλες
Για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης μιας σπείρας κακοποιών που άρπαζαν χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μετά τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της.

Οι κακοποιοί ηλικίας 56, 43, 42 και 37 χρόνων εντοπίστηκαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινούνται στην Πρέβεζα με το αυτοκίνητο που, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν διαφύγει από την περιοχή Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, όταν άρπαξαν 420 ευρώ από έναν 65χρονο. Αμέσως μετά, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αγρίνιου.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι ίδιοι είχαν αρπάξει συνολικά άλλα 550 ευρώ από παρόμοιες κλοπές σε σπίτια των περιοχών Καμαρούλα και Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, στις 12 Μαρτίου και την 1η Απριλίου. Όμως, στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν 2.915 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από εγκληματικές πράξεις και η προέλευσή τους ερευνάται. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης