Καμίνια: Επί 1,5 χρόνο δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, αλλά είχε κανονικά ρεύμα!

Καμίνια: Επί 1,5 χρόνο δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, αλλά είχε κανονικά ρεύμα!

Ο συνταξιούχος Δημήτρης Ροβερτάκης κατηγορείται ότι «έκλεβε» τη ΔΕΗ και τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ - Τι λέει ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr

Καμίνια: Επί 1,5 χρόνο δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, αλλά είχε κανονικά ρεύμα!
Επί 1,5 χρόνο δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ λόγω οικονομικής στενότητας, παρόλ' αυτά όμως είχε κανονικά ρεύμα. Ο λόγος για τον συνταξιούχο Δημήτρη Ροβερτάκη, ο οποίος κατηγορείται ότι «έκλεβε» συστηματικά ρεύμα από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού γι΄αυτό και έσπευσε στο σπίτι του στα Καμίνια κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να του ξηλώσει το ρολόι. 

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία και μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί ύψους 20.000 ευρώ. 

Κλείσιμο
Ο συνταξιούχους υποστηρίζει ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο ζει έναν εφιάλτη καθώς όπως σημειώνει λόγω της περικοπής στη σύνταξη του δεν να μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές του υποχρεώσεις. 




«Είχα να πληρώσω ενάμιση χρόνο λογαριασμό στη Δ.Ε.Η. όμως τελικά έκανα διακανονισμό. Δεν μου φτάνουν τα χρήματα από τη σύνταξη. Αυτή τη στιγμή μού έχουν επιβάλει πρόστιμο της τάξεως των 20.000 €. Πού να βρω τα χρήματα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτήν την παράλογη απαίτησή τους; Βρίσκομαι σε ένα σπίτι, όπου ζούμε πολλά άτομα  και δίνω αγώνα για να μπορέσουν να επιβιώσουν όλοι. Δεν είχα ρεύμα για να ζεστάνω γάλα και να ταΐσουμε τα εγγόνια μου. Είναι παράλογες οι κατηγορίες. Εγώ δεν έκλεψα ποτέ ρεύμα από τη Δ.Ε.Η.Ουδέποτε παραβίασα το οτιδήποτε. Θα τα πούμε στα δικαστήρια τις επόμενες ημέρες», λέει στο protothema.gr o κ. Ροβερτάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης