Πάτρα-Αθήνα: Δείτε φωτογραφίες από την πορεία κατά της ανεργίας

Πάτρα-Αθήνα: Δείτε φωτογραφίες από την πορεία κατά της ανεργίας

Η πορεία προς την Αθήνα, η οποία γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα καταλήξει απόψε στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας, όπου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση

Πάτρα-Αθήνα: Δείτε φωτογραφίες από την πορεία κατά της ανεργίας
Συνεχίζεται η πορεία κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα. Την τρίτη ημέρα της πορείας, οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την Ακράτα, κάνοντας μια στάση στο Δερβένι όπου κάτοικοι της περιοχής τους υποδέχθηκαν ενώ ο πολιτιστικός σύλλογος Ευρωστίνης, «Ευ ζην» πραγματοποίησε εκδήλωση.

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος είναι επικεφαλής της πορείας, ευχαρίστησε τους κατοίκους για την υποδοχή, λέγοντας: «Μας δίνετε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε αυτόν τον δίκαιο αγώνα».

Κλείσιμο
Η πορεία προς την Αθήνα, η οποία γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα καταλήξει απόψε στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας, όπου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση.

«Διαμαρτυρόμαστε και διεκδικούμε δουλειά για όλους με δικαιώματα, καθώς και άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή των ανέργων, η φωνή των εργαζομένων, των συνταξιούχων, της νεολαίας. Τα 220 χιλιόμετρα της πορείας μας σε 8 ημέρες, είναι δρόμος συμμετοχής, διαμαρτυρίας, διεκδίκησης. Εναντιωνόμαστε στην αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κυβερνήσεων χθες και σήμερα, αυτών που κάνουν κουμάντο στην οικονομία» έχει δηλώσει ο κ. Πελετίδης. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης