Ιωάννινα: Έκρυβαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης μέσα σε κρύπτη Ι.Χ.

Ιωάννινα: Έκρυβαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης μέσα σε κρύπτη Ι.Χ.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν στήσει ενέδρα στους δύο Αλβανούς τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Καλπάκι

Ιωάννινα: Έκρυβαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης μέσα σε κρύπτη Ι.Χ.
Σαν... ώριμα φρούτα έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που είχαν πληροφορίες ότι θα μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, δυο  Αλβανοί διακινητές οι οποίοι είχαν φτιάξει ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο αυτοκίνητό τους.

Οι αστυνομικοί καραδοκούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Καλπάκι μαζί με άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και, μόλις είδαν να φτάνει το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ύποπτοι, το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα στο εσωτερικό του, ανακάλυψαν την κρύπτη που υπήρχε στο ταμπλό του αυτοκινήτου πίσω από το τιμόνι και βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με μονωτική ταινία που περιείχαν ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 300 γραμμαρίων.

Μαζί με τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τους, 500 γραμμάρια λαθραίου καπνού που βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και 370 ευρώ που είχαν μαζί τους οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης