Ανήλικη συμμετείχε σε διάρρηξη σχολείου στα Ιωάννινα

Ανήλικη συμμετείχε σε διάρρηξη σχολείου στα Ιωάννινα

Με τους τρεις ενήλικους συνεργούς της «άνοιξε» ένα Λύκειο με στόχο τις προκαταβολές που είχαν δώσει οι μαθητές για την τριήμερη εκδρομή τους

Ανήλικη συμμετείχε σε διάρρηξη σχολείου στα Ιωάννινα
Παραμονές της εθνικής εορτής, που ήταν κλειστά τα σχολεία, διάλεξαν τρεις άνδρες και ένα ανήλικο κορίτσι για να διαρρήξουν το κτίριο όπου στεγάζεται το Λύκειο στην περιοχή Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, έχοντας ως στόχο τις προκαταβολές που είχαν δώσει οι μαθητές για την τριήμερη εκδρομή τους! 

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σχολείου και την πόρτα του γραφείου του διευθυντή, όπου βρήκαν τα χρήματα ύψους 1.500 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός. Ωστόσο, από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μετσόβου προέκυψαν τα στοιχεία των ανδρών ηλικίας 26, 32 και 21 χρόνων και της 15χρονης συνεργού τους η οποία συνελήφθη στο σπίτι του 26χρονου.

Κλείσιμο
Στο ίδιο σπίτι βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 2,8 γραμμαρίων και μέρος των κλοπιμαίων που επιστράφηκαν στο σχολείο.

Οι τέσσερις δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνονται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης