Κρήτη: Κλέβουν καλλωπιστικά φυτά από χώρους επιχειρήσεων

Κρήτη: Κλέβουν καλλωπιστικά φυτά από χώρους επιχειρήσεων

Στη Ρόδο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ζωοκλοπές - Άγνωστοι άρπαξαν 130 αμνοερίφια και εξαφανίστηκαν

Κρήτη: Κλέβουν καλλωπιστικά φυτά από χώρους επιχειρήσεων
Καινούργια... μόδα αποτελούν στις πόλεις της Κρήτης οι κλοπές… καλλωπιστικών φυτών από τους εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων! Κρούσματα έχουν καταγραφεί τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στο Ρέθυμνο, όπου μάλιστα οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους δράστες.

Στα πλάνα που επεξεργάζεται η τοπική Αστυνομία για να βγάλει άκρη με τις περίεργες κλοπές, φαίνονται καθαρά τρία άτομα να βγάζουν από τον υπαίθριο χώρο μιας επιχείρησης στο κέντρο του Ρεθύμνου έναν μικρό φοίνικα που ήταν φυτεμένος και να συνεχίζουν το «έργο» τους σε άλλη επιχείρηση, από την οποία έκλεψαν τις… γλάστρες! Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση των κινήτρων τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Στη Ρόδο, έχουν φουντώσει πάλι οι ζωοκλοπές με τελευταίο θύμα έναν κτηνοτρόφο που φύλαγε το κοπάδι του στο αγρόκτημά του στην περιοχή Μαλώνα. Ανήμερα της εθνικής εορτής, άγνωστοι ζωοκλέφτες τρύπωσαν στο αγρόκτημα, άρπαξαν 130 αμνοερίφια (!) και έγιναν καπνός! 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου που ερευνούν την υπόθεση μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του κοπαδιού, εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν μέλη οργανωμένης σπείρας που χρησιμοποίησαν φορτηγό για την μεταφορά των ζώων, τα οποία πιθανότατα θα καταλήξουν στο πασχαλινό παζάρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης