«Διέφυγε τον κίνδυνο αλλά έχει δρόμο μπροστά της» η φοιτήτρια που τραυματίστηκε στην Ισπανία

«Διέφυγε τον κίνδυνο αλλά έχει δρόμο μπροστά της» η φοιτήτρια που τραυματίστηκε στην Ισπανία

Ο πατέρας της 23χρονης μιλά στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας της κόρης του

«Διέφυγε τον κίνδυνο αλλά έχει δρόμο μπροστά της» η φοιτήτρια που τραυματίστηκε στην Ισπανία
Παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης η 23χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με καταγωγή από τον Βόλο που τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Κυριακή κατά το πολύνεκρο δυστύχημα έξω από το Φρέζιναλς στην Ισπανία. Η 23χρονη επέβαινε σε λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές του προγράμματος Erasmus, κι όπως δήλωσε ο πατέρας της, κ. Ηλίας Κολόμβος, στο protothema.gr «έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

«Έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά έχει ακόμη δρόμο μπροστά της για αποκατάσταση. Παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική», σημειώνει ο κ. Κολόμβος, τονίζοντας πως «μας βοηθά πολύ το ελληνικό προξενείο, που λειτουργεί άμεσα. Φίλοι και Έλληνες της ελληνικής κοινότητας εδώ έχουν έρθει να μας επισκεφθούν και μας έχουν συγκινήσει πραγματικά με το ενδιαφέρον τους. Κι από το υπουργείο Παιδείας μας έχουν δείξει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε κανένα παράπονο».

Κλείσιμο
Όπως τονίζει ο πατέρας της 23χρονης την ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του την έλαβαν με τη σύζυγό του μόλις έφτασαν στη Βαρκελώνη την επόμενη ημέρα του δυστυχήματος. «Ξεκινήσαμε χωρίς να ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα. Ακόμα κι αν πρόκειται για το παιδί μας για το οποίο υποθέταμε ότι έχει χτυπήσει. Μάθαμε τι ακριβώς συμβαίνει μόλις φτάσαμε στη Βαρκελώνη» σημειώνει, καταλήγοντας πως «είχε γίνει ένα μπέρδεμα και νόμιζαν ότι είναι Βρετανίδα, αλλά τελικά όλα πάνε καλά».

Στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στις 20 Μαρτίου σκοτώθηκαν συνολικά 13 φοιτήτριες. Επτά από τις 13 κοπέλες που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους κατάγονταν από την Ιταλία, δύο από τη Γερμανία, μια από τη Ρουμανία, μια από τη Γαλλία, μία από το Ουζμπεκιστάν και μία από την Αυστρία. Οι φοιτήτριες ήταν ηλικίας από 19 έως 25 ετών.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης